Vikingų druska TERRE EXOTIQUE, 225 g.

 10.55 PVM

Vikingų druska tikrai nustebins, nes kurta pagal vikingų receptą, paveldėtą iš senovės. Ši puiki druska pakeri mėgstančius rūkytų produktų bei patiekalų skonius. Puikus kiaušinių ar traškių žalių salotų, žuvies priedas!

Apie kitas druskas plačiau paskaityti galite mūsų bloge

Liko tik 1

Vikingų druska – tai šių didžiulių karių kulinarinis paveldas. Vikingų druska iš Egersundo (žavus Norvegijos žvejybos uostas, didingų fjordų pakraštyje) yra druskos, kario ir juodųjų pipirų mišinys.

Amžiams bėgant receptas buvo primirštas, bet pastaruoju metu vėl buvo atgaivintas žingeidžių gurmanų. Vikingų druska turi intensyvų, dūminį aromatą, primenantį Didžiosios Šiaurės miškus ir jūros purslus. Tiek stiprus, tiek švelnus, gerai dera su bulvėmis, kietai virtais kiaušiniais ir, žinoma, su lašiša.

Išvaizda

Dėka kario ir ciberžolės Vikingų druska pasižymi dominuojančiu sodriu, smėlio spalvos geltonumu, kuris suteikia šiai druskai santūrią, tačiau šiltą spalvą, kurią puikiai papildo malti juodieji pipirai.

Skonis

Vikingų druska išsiskiria savo sodriu skoniu ir aromatu. Vyraujančios sūrios ir dūminės natos susipina su kiek švelniu saldumu ir pikantiškomis pipirų užuominomis. Šios druskos aromatas itin pradžiugins mėgstančius rūkytus gaminius bei šiaurietišką virtuvę.

Virtuvėje

Tai itin lengvai naudojama prieskoninė druska, kuri puikiai dera su dauguma mūsų kasdienių patiekalų. Išbandykite Vikingų druską su kietais virtais kiaušiniais, keptomis bulvėmis, bulviniais blynais, žaliomis salotomis, pagardinkite ja grietinės padažus bei žinoma – su lašiša, menke ar kita jūrine žuvimi.

Sudedamosios dalys

Druska, juodieji pipirai, svogūnas, rūkyti skoniai, ciberžolė.

Laikymo sąlygos

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 225 g.

Kilmės šalis: Vokietija.

Papildoma informacija

Svoris 0.396 kg

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.